Voor het voetlicht: Marloes Huttenga

De activiteiten binnen Kijk Haar! zijn in volle gang en ons team groeit gestaag. Een aantal trainers van het eerste kwartier zijn reeds aan het woord geweest en met enkele trainers volgt binnenkort nog een nadere kennismaking. Ondertussen stellen we vast een aantal nieuwe trainers/coaches aan jullie voor. Vandaag geven we het woord aan Marloes Huttenga.

Wie is Marloes?

Ik ben een levenslustige ondernemende 48-jarige vrouw, trotse moeder van 2 heerlijke pubers en maatje van Ralf.

Wat heb je te bieden?

Mijn oprechte aandacht en interesse met een gezonde dosis humor.

Wat is je levensmotto?

Door buiten je comfortzone te gaan bewerkstellig je persoonlijke groei.

Wat is je doel?

Mijn doel is om kansen te creëren, te inspireren en te verbinden.

Wat doe je voor werk?

Ik werk als loopbaanprofessional en als adviseur werkgeversdienstverlening en daarnaast ondersteun ik Ralf bij zijn fiscale adviespraktijk.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Ik hou ervan om leuke dingen te ondernemen zoals het uitproberen van nieuwe recepten, het organiseren van een inspirerende workshop. Maar ook het genot van de warmte van de zon op mijn huid of het plezier van mijn kinderen geven mij enorm veel voldoening.

Welke uitdaging ga je niet uit de weg? 

In deze snel veranderende wereld komen de uitdagingen vanuit allerlei kanten op ons pad. Het vergt moed om deze uitdagingen tegemoet te treden en daar ligt voor mij persoonlijk een groot deel van de uitdaging.

Wat zeggen anderen over jou?

Dat ik parmantig loop… vriendelijk, deskundig en leergierig ben.

Wat is je beste eigenschap?

Mijn optimisme en opgewektheid.

Wat is jouw slechtste gewoonte? 

Heimelijk het laatste chocolaatje snoepen.

Welke levensles deel je graag met anderen?

De les die ik graag deel is verwoord in de serenity-prayer:
Give me the serenity to accept what cannot be changed, the courage to change what can be changed and the wisdom to know the one from the other.

Wat is voor jou: La dolce vita?

Italië, heerlijk Italiaans voedsel geserveerd op een lange tafel waaraan fijne vrienden zijn aangeschoven op een zwoele zomerse dag.

Wat wil je de deelnemende dames aan Kijk Haar! maar ook werkzoekenden in het algemeen meegeven?

Zorg goed voor jezelf daarmee bedoel ik zorg voor ontspanning door lichamelijke inspanning, voed je geest, omring je met inspirerende positieve mensen en realiseer je dat groei alleen ontstaat als je uit  jouw comfortzone durft te komen.

Meer weten over Marloes? Zie ook https://www.linkedin.com/in/marloeshuttenga

 

Interview: Pieter van Stein

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *