Voor het voetlicht: Dorothé Sommandas-Timmermans

Naast ons team trainers zijn er bij Kijk Haar! ook mensen die achter de schermen op vrijwillige basis meedenken en -doen. Je ziet hen zelden voorbij komen, maar dat maakt hun werk niet minder waardevol natuurlijk! Enkele maanden geleden is ons bestuur uitgebreid met een financieel wonder, Dorothé Sommandas – Timmermans van RS Accountancy en Advies. Dorothé is als penningmeester toegetreden. Wie is Dorothé eigenlijk? Tijd voor een nadere kennismaking…

Dorothé, wil je jezelf eens omschrijven in vijf woorden?
Ambitieus, spontaan, flexibel, sociaal.

Hoe ben je in contact gekomen met stichting Kijk Haar!?
Patty is een jaar of 10 geleden cliënt geworden bij het kantoor waar ik  toen werkte. Toen ik 6 jaar geleden voor mezelf begon is zij cliënt bij mij gebleven. Over Kijk Haar! sprak ze al een paar jaar geleden. In december vroeg ze me of ik iemand wist die de rol van penningmeester kon vervullen. Het leek mij een leuke uitdaging.

Wat voor rol vervul je bij Kijk Haar!?
De rol van penningmeester.

Wat wilde je vroeger als kind zijnde als volwassene voor beroep uitoefenen?
Iets met paarden

Wat doe je voor werk doe je nu in het dagelijks leven?
Ik werk als accountant en belastingadviseur

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
Van mijn man 🙂

Wat is voor jou La dolce vita?
Veel reizen

Welke uitdaging ga je niet uit de weg?
Alles wat op mijn pad komt probeer ik niet uit de weg te gaan

Wat zeggen anderen over jou?
Dat moet je aan anderen vragen, zou het niet weten….

Wat is je beste eigenschap?
Enthousiasme

Wat is jouw slechtste gewoonte?
Ik kan niet stil zitten!

Welke levensles deel je graag met anderen?
Pak alle kansen die op je pad komen, ook al zijn het kleine dingen, je weet nooit wat er weer uit komt.

Wat is je mooiste moment tot nu toe uit je carrière en deel je graag met ons lezerspubliek?
Het moment dat ik voor mezelf ben begonnen. Dat had ik jaren eerder moeten doen.

 

 

foto: Jaqueline Louter van Jaxpix http://www.jaxpix.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *