Claudia Siemeling

Voor het voetlicht: Claudia Siemeling

Zoals eerder aangegeven groeit ons team behoorlijk en kunnen we weer enkele nieuwe teamleden aan jullie voorstellen. Graag zetten we twee dames in de schijnwerpers die Kijk Haar! gaan helpen met de office werkzaamheden, waar we erg blij mee zijn! Deze week is dat Claudia Siemeling. Pieter stelde een aantal vragen aan haar.

 

Wanneer of waar hoorde je voor de eerste keer over Kijk Haar!?

Toen ik online ging zoeken naar vrijwilligerswerk, hiervoor was ik niet bekend met de stichting “Kijk Haar”.

Wat lijkt jou zo leuk aan het sociaal actief zijn voor Kijk Haar!?

Ik hoop er veel van te leren.

Waar sta je nu in het leven en waar wil je graag naar toe?

Op dit moment zoekend. Zoekend naar wat ik leuk vind en waar ik voldoening uit kan halen. Tevens zou ik graag een baan willen vinden waar ik al mijn creativiteit en mijn kunnen in kan uitvoeren en waar ik mezelf mag en kan zijn.

Wat maakt jou de beste?

Mijn mening is dat je nooit “de beste” echt bent, het is vaak zo dat je door de ander kan laten zien waar jij goed in bent. Zodat je met z’n allen de beste kan zijn.

En dan toch: waarin onderscheid jij je van anderen?

Ik ben positief en zie problemen als uitdagingen. Ik ben allround en ik leer snel. Nieuwe systemen en functies vind ik juist fijn omdat het altijd iets beter kan.

Wat is een van je belangrijkste levenslessen tot nu toe?

Dat er elke dag een levensles op je staat te wachten, belangrijk is dat je die vind en ervan leert. Maar als ik er één mag kiezen is dat je jezelf nooit mag verliezen, en dat je net zo belangrijk bent.

Wat is het moeilijkste wat je ooit hebt moeten doen?

Afscheid nemen van iemand die nog leeft.

Waar ben je trots op?

Dat ik na vele tegenslagen en gebeurtenissen in mijn leven, kan zeggen ” ik ben trots op mezelf”.

Wat is voor jou joie de vivre?

Natuurlijk gezondheid en levensvreugde.  Dat ik kan genieten van de kleine dingen in het leven. Mijn kinderen en mijn huisje geven mij de juiste rust.

Waar verheug je je momenteel het meest op?

Dat ik mag ondersteunen in stichting Kijk Haar!, die vrouwen graag helpt om het beste van hun zelf naar boven te halen. Ik heb er heel veel zin in om hier deel van uit te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *