Voor het voetlicht: Alena Balazova

Vorige week stelden we Claudia aan je voor, deze week is het de beurt aan Alena Balazova, die samen met Claudia onze office werkzaamheden gaat stroomlijnen. Met de aanvulling van deze beide dames in ons team kunnen we nog mooiere dingen bereiken de komende tijd! Tijd voor een kennismaking met ons jongste teamlid.

Wanneer of waar hoorde je voor de eerste keer over Kijk Haar!?
Als werkzoekende keek ik ook op de webpagina van Delft voor Elkaar en trof een vacature van Kijk Haar! voor vrijwiligerswerk.

Wat lijkt jou zo leuk aan het sociaal actief zijn voor Kijk Haar!?
Toen ik voor het eerst hoorde over Kijk Haar van Patty Knoops kreeg ik een goed gevoel. Ik kreeg er ook veel energie van. En dat gaat alleen maar beter en beter! Bovendien vond ik het direct erg interessant waar Kijk Haar! mee bezig is.

Waar sta je nu in het leven en waar wil je graag naar toe?
Ik probeer van de allerkleinste dingen elke dag te genieten. Want je weet nooit wat er morgen kan gebeuren. Ik zou graag een baan vinden, waardoor ik meer ervaring kan opdoen, iets nieuws kan leren, genieten en tegelijkertijd nieuwe mensen kan leren kennen.

Wat maakt jou de beste?
Ik zou zeggen, dat ik probeer elke dag een beter persoon te zijn. Jullie helpen me ook veel! En ik denk dat met een beetje humor alles altijd beter gaat 😉

En dan toch: waarin onderscheid jij je van anderen?
Ik probeer altijd mijzelf te blijven.

Wat is een van je belangrijkste levenslessen tot nu toe?
Dat ik moeder werd.

Wat is het moeilijkste wat je ooit hebt moeten doen?
Ik vind het nog steeds moeilijk mijn kind goed op te voeden.

Waar ben je trots op?
Hm.. bijvoorbeeld –  Dat ik probeer zo veel mogelijk positief te blijven, dat ik heel hard kan werken en er heel veel energie in steek, als het echt nodig is! Dat ik een sterke vrouw met mannelijke kracht kan zijn;-)

Wat is voor jou joie de vivre?
Dat ik gezond en vrolijk ben en elke dag nieuwe kansen krijg om iets te verbeteren, proberen, leren enz.

Waar verheug je je momenteel het meest op?
Dat ik mijn tijd kan doorbrengen met mijn gezin en vrienden en daarvan kan genieten, nieuwe uitdagingen mag ervaren, nieuwe mensen leer kennen en de Nederlandse taal en mijn zwemvaardigheden kan verbeteren.

 

 

Foto: Pieter van Stein

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *