streetlife zaklopen

Streetlife week 9: zaklopen

24 september

Wist je dat je met vuilniszakken kunt zaklopen? We hebben het deze week geprobeerd 🙂 “Zullen we een introductiecursus gaan maken voor het prikken? Les 1; vermijd de beginnersfout en hou de prikker bij het handvat beet.”

 

Deze week weer met het busje mee, zo onderhand slaat de meligheid ook wel toe. Wist je dat we niet overal mogen prikken? Het schijnt dat er collega bedrijven zijn die ook op bepaalde gebieden moeten prikken, onze concurrenten dus. Het lijkt wel de maffia. Wat zou er gebeuren als we elkaar tegenkomen? Prikgevecht? 🙂

streetlifeDe telefoon mag tijdens het werk aan blijven voor onze mogelijke werkgever. Ik werd zowaar gebeld met het verzoek voor een sollicitatiegesprek afgelopen woensdag. Helaas ben ik afgewezen, ik had veel kennis en competenties maar ik kwam niet vlot genoeg over. Hmmm..wat kan ik hieruit nou leren.
Ik ga maar praktijkvoorbeelden verzamelen uit mijn verleden, hoe ik een en ander heb aangepakt, zodat ik sneller op vragen kan reageren.

Laat ik mijn ervaring nou eens bij de jobcoach, matchmaker, begeleider of hoe hij ook genoemd wordt neerleggen, misschien heeft hij tips voor mij.
Nou dat heb ik geweten. “Jij hebt toch weleens wat met verhalendobbelstenen gedaan?Als je dat nu na de pauze eens met de hele groep gaat doen? Jij neemt gewoon de leiding en voer het maar uit”. Slik!

Oké, resultaat positieve feedback van de deelnemers, ik een boost in mijn zelfvertrouwen en tips om aan te werken.
Ik merk dat iedere keer als ik mijn leerpunten onder ogen zie en besluit er wat mee te gaan doen, ik de gelegenheden voor mijn voeten geworpen krijg. De kunst is om ze te herkennen en er wat mee te doen. Makkelijk is het in ieder geval niet maar groei is het wel!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *