Glancy van Elst

Glancy van Elst: mijn plan is om zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel over zichzelf te geven

Binnenkort verzorgt Glancy van Elst een training voor groep 8 van Kijk Haar!. In haar workshop benadrukt ze het belang van een onuitwisbare eerste indruk. Wij zijn heel blij met haar inzet en natuurlijk horen we graag meer over Glancy. Hieronder kun je alvast met haar kennismaken!

Wie is Glancy?

Ik ben dus Glancy, 42 jaar, moeder van hele leuke dochter Firy (14) met wie ik samen woon in Utrecht.

Wat was voor jou de aanleiding om als Dresscoach aan de slag te gaan?

In 2005 ben ik gestart als DressCoach. Ik wilde graag zelfstandig zijn in combinatie met het moeder zijn en mijn passie leven. Ik zag en zie zoveel vrouwen die niet zelfverzekerd zijn en zichzelf altijd maar wegcijferen. Daar wilde ik graag bij helpen. Als DressCoach gaat het voor 80% over de binnenkant en 20% over de buitenkant, dus kleding is echt een tool om je beter, mooier, zelfverzekerder te voelen. Nu werk ik niet meer uitvoerend als DressCoach maar help ik vrouwen bij hun persoonlijke en business groei. Dit doe ik door middel van coaching voor (door)startende ondernemers en een opleiding tot DressCoach. Vrouwen kunnen ook zichzelf leren presenteren in een tweedaagse bij me.

Je hebt een boek geschreven. Wat was voor jou de reden om dat te gaan doen?

Ja, mijn boek heet ‘Voel je fantastisch – iedere dag’ (nu gratis te downloaden via mijn site glancy.nl). Dit heb ik geschreven omdat ik iedereen een goed gevoel over zichzelf gun en op deze manier was het voor iedereen te betalen om een advies en tips te krijgen.

Wat zijn je plannen voor de komende periode?

Mijn plan is om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en helpen. Dus mocht je vrouwen kennen die een coach zoeken als (door)startende ondernemer of die zichzelf goed willen leren presenteren, laat ze vooral weten dat ik ze daar wellicht bij kan helpen 😉

Waarmee zouden vrouwen rond de vijftig echt een verschil kunnen maken met hun performance?

Wat een mooie vraag. Ik denk echt door heel goed na te denken over hoe ze over willen komen en wat ze uit willen stralen en daar passende kleding bij te vinden. Ga staan voor wie je bent en laat zien wie je bent, straal!

Wat zou jij vrouwen in deze leeftijdscategorie graag meegeven?

Eigenlijk hetzelfde antwoord als hierboven met als aanvulling: wees wat liever voor jezelf en zorg goed voor jezelf!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *