Op bezoek bij Sheila Lever

Flaneren langs Haagse monumentale parels

Wat was dat heerlijk! Op 13 februari maakte ik een prachtige wandeling door statig Den Haag met een groep sterke en inspirerende vrouwen onder leiding van Pieter van Stein, een verbinder en gastheer pur sang.

 

Ik ben blij dat Pieter mij heeft “ontdekt” op LinkedIn en vervolgens de telefoon heeft gepakt om mij uit te nodigen voor de netwerkwandelingen van Stichting Kijk Haar!. Hij wist mij meteen enthousiast te maken en daar heb ik geen spijt van.

Wandelen maakt altijd dat ik ruimte in mijn hoofd krijg, waardoor nieuwe ideeën kunnen opborrelen. Daarom probeer ik elke dag naar buiten te gaan. De frisse lucht geeft mij nieuwe energie waarmee ik de tijd die het wandelen kost weer ruimschoots goedmaak doordat ik daarna weer een stuk efficiënter kan werken. Wandelen met Kijk Haar! heeft als toegevoegde waarde dat ik ook nog waardevolle nieuwe contacten opdoe. We inspireren elkaar en wisselen waardevolle informatie en tips uit. En natuurlijk is het ook gewoon genieten van het gezelschap.

Pieter had behalve de mooie wandelroute over landgoederen ook een ontmoeting geregeld met Sheila Lever. Sheila woont en werkt in een prachtig pand aan de Amaliastraat 12, voormalige ambassade, in hartje Den Haag waar ze maatschappelijk relevante theatervoorstellingen speelt. We werden verwend met koffie en wat lekkers en inspirerende verhalen over haar eigen leven (geen “ja maar” want dat is nee, maar gewoon DOEN wat je hart je ingeeft) en over haar theatervoorstelling Upstairs Downstairs. Wat een prachtige powervrouw! De geplande voorstellingen in Theaterhuis Amalia waren allemaal al uitverkocht maar speciaal voor Kijk Haar! heeft ze een extra voorstelling ingelast waar ik reikhalzend naar uitkijk. Dankjewel Sheila!

Op 28 februari organiseert Pieter de 50ste netwerkwandeling van Kijk Haar! en ik verheug mij alweer op nieuwe, inspirerende ontmoetingen in een koud en zonnig Den Haag.

 

Tekst: Sonja Reuser

1 antwoord

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *