Een kennismaking met Linge Oei

Wij zijn ontzettend enthousiast over de toestroom aan nieuwe teamleden! Introduceerden wij kort geleden Corrie van Nieuwkerk als nieuwe trainer en Maria van den Berg als blogger, inmiddels zijn er weer enkele nieuwe leden aan het team toegevoegd. Natuurlijk willen we alle betrokkenen graag in het zonnetje zetten, dus binnenkort lees je meer over alle nieuwe teamleden en hun inzet voor Stichting Kijk Haar!. Linge Oei zal net als Maria voor ons op regelmatige basis gaan bloggen, maar dan met de focus op het zakelijke vlak. Hieronder kun je vast met haar kennis maken. Welkom Linge!

 

Mijn naam is Linge Oei (48 jaar). Als netwerker, recruiter met een antropologische achtergrond en latent werkzoekende, las ik met veel interesse het artikel van Pieter van Stein en Monique ten Broeke op bezoek bij Saranne | Patisserie & Chocolaterie in Oisterwijk. Naar aanleiding van het verhaal van Saranne reageerde ik en ontstond er een contact tussen Pieter en mij. Op deze wijze introduceerde Pieter aan mij Stichting Kijk Haar. Ik ben geïnteresseerd in hoe mensen met elkaar leven en werken. Hoe worden regels van een samenleving bepaald? Waarom botsen sommige culturen met elkaar? Hoe presenteren mensen in verschillende delen van de wereld zich op social media?  Als latent werkzoekende, behorende tot de doelgroep van 47+, heeft Stichting Kijk Haar mijn aandacht.

Een passende omgeving en functie vinden, lijkt een weg met vele zijwegen. Is het afhankelijk van juiste timing en ontwikkeling van mijzelf? Mijn verschillende ervaringen hebben inzicht gegeven wat wel en wat niet bij mij past.

Privé omstandigheden tijdens de economische crisis hebben mij doen besluiten om een zijstap te maken buiten HR Recruitment om mijzelf de ruimte te geven. Sinds 2014 tot op heden voer ik tijdelijke opdrachten uit waar ik affiniteit mee heb en wat ik leuk vind om te doen. Mijn passie voor recruitment ben ik aan het herontdekken door het volgen van nieuwe trends, nieuwsbrieven en webinars. Tegelijkertijd speelt de vraag: “hoe wil ik het gaan invullen en vanuit welke invalshoek”.  Ik praat al langere tijd over (arbeids)communicatie en sinds 2006 heeft dit mijn belangstelling doordat ik te maken kreeg met employer branding bij mijn ex-werkgever. Het begon met workshops voor fondsenwerving, Nima Marketing A, Blogkracht en het volgen van een schrijftraining voor social media en wervend schrijven.

Het gesprek met Pieter leidde al gauw naar bloggen voor Stichting Kijk Haar. Pieter was aanstekelijk en ik raakte enthousiast. Zo gezegd zo gedaan en vervolgens heb ik kennisgemaakt met Patty. Het enthousiaste en inspirerende gesprek tussen Patty en mij maakte nog meer ideeën los bij elkaar. In de toekomst kunnen jullie meer van mij lezen over trends en items over onder meer recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

 

Meer informatie over Linge tref je op haar LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/linge-oei-785664/

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Wil je response geven?
Graag zelfs!
Voel je vrij om een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *